EVZ

SCANDAL URIAȘ provocat de antrenorul lui Lionel Messi. Tehnicianul și-a ieșit din minți și a jignit un echipaj de poliție

Jorge Sampaoli
Autor: | | 1 Comentarii | 863 Vizualizari

Jorge Sampaoli, selecționerul Argentinei, a avut un conflict cu un echipaj de poliție, după ce mașina în care se afla alături de soție și poliție a fost oprită de oamenii legii.

Jorge Sampaoli, selecționerul Argentinei, a fost implicat într-un uriaș scandal, în „Țara Tangoului”. Tehnicianul se întorcea de la nunta fiicei sale, iar în mașină o avea alături pe soția sa, dar și câțiva prieteni. Autovehiculul a fost oprit de un echipaj de poliție, iar femeia care conducea a trecut de etilotest. Însă, polițiștii le-au spus pasagerilor că în mașină sunt prea mulți oameni, iar Sampaoli și-a ieșit din minți. „Ai ajuns să mă faci tu să mă plimb pe jos pe străzi că așa ai tu chef. Câștigi 100 de pesos pe lună (21,7 lei), săracule! Ai ajuns să mă oprești tu pe mine?”, a strigat tehnicianul, care a fost înregistrat de un martor.

Selecționerul și-a cerut scuze prin intermediul unui comunicat: „Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat la primele ore ale zilei de 24 decembrie, după căsătoria fiicei mele în Casilda. Mânia ieșită dintr-o discuție în care nu am avut dreptate m-a determinat să spun cuvinte care nu reprezintă convingerile mele sau credințele mele. Înțeleg că misiunile oamenilor legii din Argentina sunt foarte importante pentru siguranța tuturor. Respectul pentru ei salvează vieți. Vreau să-mi cer scuze față de ofițerul pe care l-am insultat. Salariul nu reprezintă calitățile sau valoarea fiecărei ființe umane. Îmi cer scuze, da! Îmi cer scuze în fața societății pentru acest exemplu negativ pe care l-am dat”.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000