EVZ

Scandalul Negulescu-DNA. SRI, avertizat de Poliţia Locală despre AFACERILE DUBIOASE ale procurorului “Portocală”

Procurorul "Portocală"
Autor: | | 5 Comentarii | 3674 Vizualizari

O informare făcută în luna mai 2015 de către șeful Poliției Locale Ploiești către directorul SRI, EDUARD HELLVIG, referitor la afacerile dubioase în care e implicat procurorul DNA Ploiești, Mircea Negulescu, poreclit Portocală, a apărut ieri pe site-ul Flux 24. Evenimentul zilei a aflat că la sediul Poliției Locale există numărul de înregistrare a notei respective, precum și confirmarea de primire de la SRI a scrisorii trimise de Cristinel Toader.

După ce a făcut această informare la SRI, șeful Poliției Locale, Cristinel Toader, a fost reținut de procurorul Negulescu și mai apoi arestat. În informarea făcută șefului SRI apar multe detalii șocante și extrem de grave, dar și amănunte despre influențele și presunile făcute de un ziarist local, conform flux24.ro.   Șeful Poliției Locale considera că i s-a făcut o înscenare și explica șefului SRI de ce procurorul Mircea Negulescu a recurs la aceasta.

”O alta posibila motivatie a virulentei campanii de presa ce are ca scop calomnierea persoanei subsemnatului, care, de o buna perioada de timp, are elemente de santaj, este refuzul meu de a da curs traficului de influenta facut deprocurorul NEGULESCU MIRCEA pentru a-i promova fina (cu care are si o relatie extraconjugala)  in functia de sef birou la Politia Locala, prin favorizarea acesteia la concursul organizat. Astfel, deoarece nu am achiesat la solicitarea de a-i transmite acesteia subiectele de concurs si nu am intreprins celelalte demersuri dorite pentru ca aceasta sa fie declarata admisa in dauna celorlalti concurenti inscrisi, atacurile indreptate impotriva mea, de natura celor descrise mai sus, s-au amplificat si au crescut in consistenta si frecventa”. 

Iată și ce instituții a sesizat politistul Cristinel Toader!

D o m n u l e  D i r e c t o r ,

 Precizez ca, despre situatia creata, i-am informat oficial, initial, cu ocaziaunor audiente:

-         in data de 23.09.2014, pe TUDOSE LIVIU, procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, coreland aspectele prezentate acestuia, pe cele privind neefectuarea – timp de 11 luni – a niciunui act de procedura urmare sesizarii penale a Politiei Locale Ploiesti, din 2013, cu privire la infractiunile care au produs acel prejudiciu de aproximativ 3,2 mld. ROL.

-         In lunile octombrie 2014 si ianuarie 2015, pe lt. col. IANCU SABIN, seful Directiei Judetene Prahova a SRI.

La trei zile dupa discutia cu procurorul general, am observat ca persoanele implicate au fost citate la audieri la sediul parchetului, insa fata de conduita contrara flagrant deontologiei profesionale a procurorului NEGULESCU nu am observat nicio ameliorare.

 Ulterior, observand ca abuzurile continua si se amplifica, am sesizat:

-         Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii;

-         Procurorul General al Romaniei;

-         Ambasadele la Bucuresti ale SUA, Germaniei si Frantei, in problematica MCV;

-         Cu plangere penala, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie;

-         Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii din Senatul Romaniei.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000