EVZ

Scenariu catastrofal anunţat în FRANŢA: Al TREILEA RĂZBOI MONDIAL a început pe 30 septembrie

Rusia a inceput operatiunile in Siria. Captura
Autor: | | 38 Comentarii | 271282 Vizualizari

Presa franceză scrie că al Treilea Război Mondial ar putea să fi început deja, menţionând cele două evenimente produse la Moscova şi în Golf, care ar putea fi declanşatoare pentru o confruntare generală. Istoria va menţiona, poate, data de 30 septembrie 2015 ca fiind debutul lin al celui de-Al Treilea Război Mondial.


Citeşte şi: Negocieri MILITARE urgente între Rusia şi SUA. Ce spun ruşii că au BOMBARDAT în Siria. Americanii îi acuză că au UCIS zeci de NEVINOVAŢI | IMAGINI DRAMATICEÎn 1914, totul  a început pe 28 iunie,  cu asasinatul de la Saravejo al arhiducelui Austriei. La acea vreme, în mod evident, nimeni nu s-ar fi gândit că acest atentat, petrecut departe de capitală, va conduce la măcelul din timpul marelui Război, scrie NouvelObs.


Cel mai popular articol: DEMOLATORUL de IUBITE. Cum şi-a distrus psihic Jim Carrey partenerele generând mereu RELAŢII TOXICE, până la SINUCIDERE | GALERIE FOTO

Relatia cu Lauren Holly a durat 8 luni Relatia cu A-lister Zellweger a durat 18 luni Actorul a avut o relatie cu Jenny McCarthy timp de 5 ani Jenny McCarthy alaturi de Jim Carrey Cathriona WhiteJurnaliştii francezi spun că totul este se întâmpla din cauza jocului alianţelor şi iresponsabilitatea somnambulilor care guvernează în timp ce marile puteri au dus lumea în abis.

De ce o comparaţie a ceea ce s-a petrecut atunci cu vremurile de astăzi? Au fost, pe 30 septembrie, două ştiri aparent puţin grav, dar care, combinate, ar putea fi scânteia unei deflagraţii care mocnea de mai mult timp.

Citeşte şi: Rusia a început ATACURILE asupra pozițiilor jihadiştilorde la ISIS din SIRIA

Despre ce este vorba?

1. Iran-Arabia, tonul creşte îngrijorător Mai întâi,  Arabia Saudită a oprit, ieri, două nave care aparţineau Iranului, aparent, pentru un control amănunţit.

Navele erau umplute cu arme pentru rebelii din Yemen cu care Riyadul este în luptă militară.

Acest control este evidenţa unui act ostil, dacă nu de război.

Citeşte şi: Crimele SÂNGEROASE ale regimului SIRIAN. ADEVĂRATA faţă a lui Bashar al-Assad | GALERIE FOTO

Acest act vine în contextul unei atmosfere tensionate între cele două poluri ale islamului, mai ales că Teheran a reproşat paznicilor saudiţi că nu asigură securitatea pelerinilor la Mecca. O acuzaţie extrem de gravă în perioada de ciocniri dintre suniţi şi siiţi.

2.Putin a intrat în războiul din Siria

Citeşte şi; Siria face noi baze pentru MILITARII ruşi. Ce le pregăteşte Putin jihadiştilor

Asta nu e tot. Miercuri, 30 septembrie, Vladmiri Putin a supus la vot în Parlament o lege care autorizează operaţiuni armate în Siria. Trupele ruseşti au început déjà să bombardeze. Ori, ştim bine că pe teren, ruşii sunt aliaţii regimului Bashar al-Assad, şi mai ales ai iranienilor. Între timp, Occidentul şi ţările sunite din Golf conduc propriile operaţiuni.

Citeşte şi: Motivele pentru care Rusia sprijină Siria. Marea spaimă a preşedintelui Vladimir Putin

Cele două coaliţii care au obiective complet opuse riscă să se dea nas în nas. Se pare, astfel, că bombardamentele ruseşti au atins déjà poziţii ale rebelilor susţinuţi de Statele Unite- o informaţie care nu a fost confirmată încă.

Orgoliu şi braţul de fier

Oricum ar fi, teama este să vedem Kremlinul şi Teheranul ,cuprinse de orgoliu după acordul nuclear din iulie, testându-şi la maxim voinţa şi capacitatea. Şi saudiţii, speriaţi de creşterea tonului inamicilor de moarte şiiţi, cerând aliaţilor, printre care şi Franţa, să reacţioneze cu braţ de fier într-o luptă care ar putea sfârşi grav.

Citeşte şiFrancois Hollande: O tranziție politică în Siria presupune plecarea lui Bashar al-Assad

În mod cert, acest scenariu catastrofal nu este ceva sigur. Nu e sigur decât că guvernanţii sunt somnambuli şi nu vor preveni conflictele militare care se vor extinde dincolo de Siria şi Irak. 

Citeşte şi: Putin califică REFUZUL Occidentului de a coopera cu regimul Assad în Siria drept o "imensă GREŞEALĂ", deoarece este singurul care "luptă împotriva terorii"Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000