EVZ

EXPLOZIV! Sebastian Ghiță a RUPT TĂCEREA! Dezvăluiri FĂRĂ PRECEDENT. Episoade SENSIBILE atinse de MOGUL

Autor: | | 1 Comentarii | 54027 Vizualizari

Sebastian Ghiță, celebra victimă a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, a rupt tăcerea după aproximativ un an de zile. Aflat în Serbia, Ghiță a oferit detalii necunoscute până în prezent despre prezența lui Kovesi în casa acestuia de la Ploiești.

Mogulul a rămas șocat de înregistrările audio în care procurorul Portocală, ajutat de Onea, reușește să fabrice mai multe dosare, printre care și cel al lui Sebastian Ghiță.

"Eu am spus aceste lucruri în Parlamentul Romîniei, le-am spus și Codruței Kovesi, fără să bănuiesc această crimă. Ce am auzit astă seară este crimă. Onea, Portocală sunt niște nemernici. Sunt neoameni, dar nu am crezut că o să aflu într-o zi că știa și Codruța Kovesi de aceste practici, că era fericită, că de abia aștepta. Reprezintă o invenție ceea ce a prezentat DNA în cazul meu. Acest Portocală mergea des prin București și se întorcea cu tot felul de povești. Este un om fără creier, fără minte, fără suflet, face o grămadă de lucruri rele.

”Nu aveam dovada dintr-un birou de la DNA și dintr-o unitate din asta de elită, chestia asta pe care au vrut să i-o facă acelui domn Petran, e de domeniul fantasticului. Nici Ceaușescu nu făcea așa ceva. Domnul Augustin Lazăr trebuie să îi aresteze mâine. Eu oricum voi face plângere penală. Tot timpul încearcă să influențeze martori, fură hârtiile, strică calculatoarele. Noroc că noi avem toate hârtiile. Gândiți-vă că acești oameni mâine arestează pe nu știu cine la DNA Ploiești. Unul din martorii ăștia acoperiți pe care i-au folosit. Mi-au făcut mie un dosar cum de știu acest lucru. 

Eu nu i-am făcut nimic rău lui Portocală, i-am povestit tot: cum am făcut banii, ce am vândut, cum. Știu ce a făcut acest om familiei Cosma, cum i-a făcut avansuri domnisoarei Cosma. Nici Securitatea lui Ceaușescu nu făcea așa ceva. Domnul procuror general, domnul Augustin Lazăr, trebuie să ne arate că nu a venit acolo să îi acopere pe acești infractori. Acești oameni trebuie să fie arestați.

I-a spus clar numele acestei doamne, Kovesi. Cât timp o să-i mai spunem doamă. Le-a fost frică de plagiatul lui Kovesi, cei de la Parchetul General nu mai au cum să stea de frica ei. Eu nu am fost în situația de a-mi fi frică. Kovesi părea sănătoasă la cap, eu relația cu dânsa o consideram chiar de prietenie. Mă întâlneam cu ea, am fost un tăntălău. Sunt dezamăgit de naivitatea mea. Când am văzut cum se transformă această femeie...mie nu mi-a dat prin cap să îi înregistrez.

Consideram că avem relații de prietenie cu cei cu care am fost, dar din aceste înregistrări se vede că nu. Tot acest cerc se temea că Ponta o să ajungă președinte. Toți din acest cerc, care îi arătau lui Ponta simpatie, se temeau că o să ajungă președinte. Așa că iau oferit Guvernul. 

Kovesi a fost în casa mea, la Ploiești, a venit și la vie. Au văzut-o lăutarii, chelnerii, nu o vede numai cine nu dorește: digi, televiziunile care fac propagandă. Noi ne puneam problema că Daniel Morar făcea lucruri rele, dar când am văzut ce face această doamnă Kovesi. A fost la mine în casă cu o ocazie, nu știu ce onomastică a fost. Nu e cazul să spun cine a mai fost, nu vreau să le amestec. Se găsește cine să confirme

Blejnar poate să vă spună că Negulescu a fost la închisoarea din Câmpina și s-a asigurat că o să stau în cea mai insalubră celulă din penitenciar, a făcut schimbări pe acolo. Orice greșeală putea să mă ducă la închisoare

Îmi pare rău că nu pot să vă ofer aceste filme, dovezi, dar eu nu înregistrez lumea când vine la noi. Nu mi-a dat prin cap să o filmez pe doamna pe Kovesi. Mi se pare grav că mulți oameni din România sunt puși să își dovedească nevinovăția când probele sunt măsluite. E un mecanism condus de Kovesi

Nu eu pot să îi fac ceva lui Kovesi. Când se decid domnul Tudorel Toader cu domnul Dragnea, atunci se poate face ceva. Promit că o să mai fac dezvăluiri, nu păstrez nimic pentru mine. 

În PSD era o presiune uriașă ca să nu mai fie numit la DNA Daniel Morar, putea fi păstrat prin votul CSM. Propunerile lui Ponta nu au fost acceptate de Băsescu. Și Ponta s-a întrebat pe cine nu o să refuze Băsescu. Răspunsul a fost Kovesi, care era sănătoasă la cap. Așa s-a ajuns la Kovesi", a declarat Sebastian Ghiță la Antena 3.

Sebastian Ghiță a vorbit despre alegerile prezidențiale din 2009, momente evocate de Dan Andronic în EVZ. "Probabil aș fi fost și eu acolo, dar am fost la un eveniment privat. Unii doreau să câștige Băsescu, alții nu. Oamenii nu spun întodeauna ce gîndesc. Gabriel Oprea m-a invitat la el acasă, era casa lui"

Sebastian Ghiță a dezvăluit modul în care au decurs dialogurile între cele două tabere care se creaseră, fără să fie evident acest aspect, în grupul Noi suntem Statul! . "Și eu, și Ponta și chiar Dâncu le-am spus că i-au îmbolnăvit răul și puterea. Dar ne luau peste picior, râdeau de noi. Chiar și Maior le spunea uneori. Nu ne spuneau că mâine termină Antena 3, dar era previzibil acest rezultat. Noi am încercat să îi temperăm. O să mai vedem multe înregistrări ca cele din această seară. O să vedem inclusiv cum sunt omorâți oameni"Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000