EVZ

SIMTE BUCURIA CU “LONDON-A NEW STORY”

Autor: | | 0 Comentarii | 158 Vizualizari

Evenimentul zilei vă trimite la un spectacol în care voia bună este la superlativ: London A - New Story, din 17 martie 2018 la Palatul Național al Copiilor din Bucuresti. Oferim câte o invitaţie dublă, prin tragere la sorţi, pentru zece participanţi la concurs care răspund corect la întrebarea noastră. Pentru a răspunde la întrebare, citiţi cu atenţie articolul! Nimic mai simplu!

Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian" va susține sâmbătă 17 martie 2018, ora 19.00,  la Palatul Național al Copiilor din Bucuresti, Sala Mică, comedia London – A New Story.

„London - A New Story”  este un spectacol ce se recomandă oamenilor veseli care îşi găsesc în fiecare zi motivaţia de a iubi.

După o idee de Bianca Ionescu-Ballo, spectacolul "London A - New Story" tratează cu mult umor și uneori autoironie subiecte de actualitate.

Trei vecini, locuitori cu aspiraţii diverse ai unui imobil londonez, sunt puşi prin intermediul poştaşului într-o situaţie căreia sunt nevoiţi să-i facă faţă fiecare în felul lui. Sub pretextul unei invitaţii la casting, viaţa protagoniştilor înregistrează o schimbare care le perturbă existenţa monotonă. Ambiţia, nostalgia, nevoia de a arăta că încă mai sunt competitivi îi aduce pe toţi în situaţia de a reevoca şi interpreta melodii superbe, de mare succes. În final, însuşi poştaşul este cooptat în această vâltoare şi sunt şanse să se înfiripe chiar şi câteva idile!

Vor fi din nou sub lumina reflectoarelor! "Urmeză-ţi visul!", par să spună cei ...patru!

Deznodământul? Vă lăsăm pe dumneavoastră sa îl aflați, având posibilitatea de a câștiga una dintre invitațiile duble puse în joc! Mult succes!

În cazul în care nu o să vă numărați printre fericiții câștigători, puteți achiziționa bilete online pe:

http://www.startickets.ro/    

cât și în rețeaua de magazine Startickets :

-           B-dul Tineretului nr. 8 -10 de la agenţia de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, program de luni până vineri între orele 12:00-19:00 şi sâmbăta între orele 12:00-14:00.

-           Calea Dorobanți nr. 62 , apartament 5 , sector 1 , program de luni până vineri între orele 09:30-18:00.

În limita locurilor disponibile, biletele se pot cumpăra şi cu o oră înainte de începerea spectacolului de la agenţia de bilete a Palatului Naţional al Copiilor.

Mijloace de transport - Autobuze 313, 381;  Metrou:  Timpuri Noi,  Tineretului,  Mihai Bravu.

Regulamentul este disponibil aici.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000