EVZ

SONDAJ EvZ: Va merge Laura Codruța Kovesi la Comisia parlamentară pentru alegerile din 2009?

Autor: | | 4 Comentarii | 630 Vizualizari

Curtea Constituțională a admis solicitarea preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, Călin Popescu-Tăriceanu şi Liviu Dragnea și a decis că există conflict de natură constituțională între Parlament și DNA.

Parlamentul a înfiinţat o comisie de anchetă după ce jurnalistul EVZ, Dan Andronic, a relatat că în noaptea de 6 decembrie 2009, când s-a desfăşurat turul doi al alegerilor prezidențiale, a mers în locuinţa lui Gabriel Oprea, la acea vreme deputat UNPR, unde i-a găsit, printre alţii, pe Laura Codruţa Kovesi (Procuror- General), Florian Coldea (prim-adjunct SRI) şi George Maior (director SRI).


LOVITURĂ pentru Kovesi la Curtea Constituţională! Şefa DNA, ÎNVINSĂ de Dragnea şi Tăriceanu NEWS ALERT!


Procurorul-șef al Direcției Naționale Antocorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, a fost invitată de mai multe ori la Comisia de anchetă privind prezindențialele din 2009, însă nu a dat curs invitației. 

Pe 24 aprilie, Parchetul a anunțat că a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări „in rem” sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu și falsificarea documentelor și evidențelor electorale, în dosarul care vizează alegerile prezidențiale din 2009.


Procurorii au confirmat dezvăluirile Evenimentului Zilei. Kovesi a fost în sufrageria lui Oprea


Laura Kovesi a refuzat, în repetate rânduri, să se prezinte la audieri la comisia parlamentară, însă a trimis răspuns scris. Recent, dintr-un document al Parchetului General rezulta că șefa DNA a participat la întâlnirea din sufrageria lui Oprea.


CUM MI-AM PETRECUT O NOAPTE CU LAURA CODRUȚA KOVESI ȘI FLORIAN COLDEA. Turul doi al alegerilor prezidențiale din 2009, o poveste nespusă | Operațiunea „Noi suntem Statul!" (X)


Mai precis, în rezoluția Parchetului General s-a confirmat că în noaptea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 2009, acasă la Gabriel Oprea au fost Laura Codruța Kovesi, George Maior, Florian Coldea, Vasile Dîncu, Neculai Onțanu și Anghel Iordănescu. 

 
 
 


Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000