EVZ

„Este o BESTIE rea! Să fie CASTRAT!” Soția POLIȚISTULUI-PEDOFIL rupe tăcerea

Autor: | | 1 Comentarii | 2978 Vizualizari

Soţia lui Eugen Stan, poliţistul-pedofil ale cărui fapte au uimit și revoltat intreaga Românie face declaraţii incredibile. Femeia este profund afectată de cele întâmplate și susține că bărbatul avea un comportament deplasat și în timpul căsniciei cu aceasta.

„Să fie castrat! Este o bestie rea! E nebun şi trebuie dus la doctor!”, a declarat, recent, femeia. Aceasta se declară şocată de comportamentul celui pe care l-a luat de soţ în urmă cu câteva luni şi spune că îi este ruşine de părinţii copiilor agresaţi si vrea să-şi păstreze anonimatul, potrivit B1.

Şocul a fost imens pentru femeie atunci când l-a recunoscut, în imaginile din lift, pe cel cu care şi-a împărţit viaţa ani întregi.

„Da. A fost groaznic când am văzut! A fost groaznic! Groaznic! Este inadmisibil! Este o bestie! Să îi bagi mâna femeii ăleia şi să mergi în halul ăla... Deci, nu-mi vine să cred! Aşa ceva... groaznic! Este o bestie omul ăsta! Este o bestie! El cât a stat, de sâmbătă până luni, să zic că a primit trei telefoane maximum. Trei sau patru”, a afirmat soţia lui Eugen Stan.

Femeia se plânge că trăieşte un adevărat coşmar şi că scandalul izbucnit este o povară în viaţa sa. Mai mult, ea spune că s-a căsătorit cu acesta fără a apuca să-l cunoască foarte bine.

„În prezenţa mea era bărbatul cuminte. Conservator, de familie... nu se uita nici în stânga nici în dreapta... El a lăsat amprenta unui om cuminte! Om cumsecade! Sunt şocată! M-a uimit! Nu pot să cred! Oricum, omul e nebun! Trebuie dus la doctor! Aşa ceva este strigător la cer!”, a mai afirmat aceasta, potrivit aceleiași surse. 

Soţia poliţistului-pedofil spune că îi este ruşine de părinţii copiilor agresaţi de agent. „Pedeapsa lui şi a tuturor pedofililor este să fie castraţi! Este cea mai corectă pedeapsă! Asta le-aş face: le-aş da o lecţie pe viaţă! Să rămână fără...” a încheiat aceasta.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000