EVZ

Imagini ȘOCANTE la un spital din România! Bătrână, ținută pe hol la URGENȚE, până A LEȘINAT

Autor: | | 7 Comentarii | 600 Vizualizari

Imagini incredibile la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Pitești! O femeie a leșinat în timp ce se afla în secție, așteptând să-i vină rândul la consultație. Familia s-a rugat de medici s-o bage mai repede în sală.

O femeie, care se simțea foarte rău a ajuns la Urgenţe, la Spitalul Județean din Pitești. Aceasta, însoțită de familie, a fost nevoită să aștepte la rând până să fie consultată de medici. Când familia a insistat ca un medic să o consulte, o asistentă recalcitrantă le-a spus să-i dea un pahar cu apă și să cheme ei doctorul, dacă vor, potrivit B1.ro.

În cele din urmă, femeia a leșinat și a fost purtată pe brațe de ginerele acesteia.

Femeia avea probleme grave de sănătate, dar în ciuda insistențelor familiei, asistentele nu a vrut să îi acorde întâietate în sala de consultație.

Imaginile de coșmar s-au derulat sub privirile îngrozite ale oamenilor care se aflau în sala de așteptare a secției de Primiri Urgenţe a spitalului Judeţean din Piteşti. Presa locală precizează că bolnavii sunt nevoiți să aștepte cu orele până sunt preluați de medici.

Cadrele medicale explică că nu exista suficient personal specializat şi că desi si-ar dori, mai mult nu pot face pentru bolnavi. 

Sursa foto: B1.roTag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000