EVZ

Statul Islamic TREMURĂ de GROAZĂ. Regele Iordaniei îl UMILEŞTE până și pe Vladimir PUTIN. Cum arată un RAMBO regal | GALERIE FOTO

Autor: | | 33 Comentarii | 162012 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Regele Iordaniei Abdullah al II-lea a ordonat bombardarea Statului Islamic până când armata sa va rămâne fără gloanţe şi combustibil, după ce pilotul iordanian capturat de jihadişti a fost ars de viu într-o cuşcă.


  Soldaţii UCIGAŞI. Cum se antrenează cei mai DURI militari care bagă GROAZA în jihadişti | VIDEO ŞOCANTCeea ce puţini ştiu este că regele Abdullah al II-lea a fost comandantul trupelor speciale iordaniene.

Supranumit „regele războinic”, liderul iordanian şi-a petrecut 35 de ani în cadrul armatei. În 1980, Abdullah a fost admis la Academia Militară Regală a Marii Britanii şi a ajuns, după scurt timp, un pilot de elită, expert în conducerea elicopterelor de atac Cobra.

În noiembrie 1993, prinţul Abdullah a devenit comandantul forţelor speciale iordaniene. După trei ani, el a transformat micile trupe speciale ale Iordaniei în Comandamentul Operaţiunilor Speciale (SOCOM), în cadrul cărora luptă cei mai buni soldaţi din Orientul Mijlociu, conform Business Insider.


  CHINA UMILEŞTE întreaga lume. Cum arată noile AUTOSTRĂZI chinezeşti şi de ce stă ROMÂNIA la colţul RUŞINII| GALERIE FOTOLa 7 februarie 1999, Abdulah al II-lea a urcat pe tronul Iordaniei, după moartea tatălui său, regele Hussein.

Pe lângă atacuri aeriene, Iordania ar putea lupta cu Statul Islamic cu ajutorul trupelor speciale teribil de eficiente, care numără 14.000 de soldaţi extrem de bine pregătiţi şi care se antrenează frecvent alături de forţele speciale americane. Mai mult decât atât, SUA oferă Iordaniei 1 miliard de dolari anual pentru asistenţă militară.

Deşi regele Iordaniei pare să-l umilească până şi pe Vladimir Putin, ale cărui exerciţii de imagine sunt arhicunoscute, guvernul de la Amman a negat că regele ar fi fost implicat personal în atacurile aeriene asupra poziţiilor Statului Islamic din Siria şi Irak. 

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, de ce Statul Islamic şi-a făcut un duşman incredibil de eficient.


  DEZMĂŢUL BOGĂTAŞILOR CUBANEZI. Cum se distrau „CHIABURII” din Havana înainte de revoluţia lui Fidel CASTRO | GALERIE FOTO

Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000