EVZ

Ea este STUDENTA cu cel mai TARE FUND de la Universitatea CAMBRIDGE - GALERIE FOTO ... FIERBINTE

Autor: | | 0 Comentarii | 2826 Vizualizari


Vezi galeria foto:

O studentă care studiază Științele Naturale la Universitatea Cambridge a fost numită câștigătoarea unui concurs mult comentat numit ”Best Bum” (”Cel mai tare fund”) . Imaginile cu ea au devenit virale pe internet.

Tânăra a concurat în acest concurs cu mai mulți studenți de la diferite universități, atât fete, cât și băieți, anul trecut, însă pozele fac furori și acum. Fata, numită Kate, a avut 37.7% din voturi după ce a poza dezbrăcată lângă o statuie a Îngerului din Nord ce aparține sculptorului Antohony Gormley, în campusul universității, potrivit Daily Mail.

Kate susține că ”la școală, când toată lumea vrea să fie slabă, nu a fost niciodată un lucru bun. Oamenii îmi spuneau că sunt grăsuță și că nu o să-mi găsesc niciodat blugi care să mi se potrivească. Dar acum, mulțumită lui Nicki Minaj, J-Lo și Kim Kardashian, dintr-o dată fundul meu este apetisant. L-am moștenit de la mama. Ea, la fel ca mine, poartă numărul 10 în talie, cupa A la sâni și 14 la șolduri. Mulțumită genelor ei, am câștigat această competiție. Dar asta nu înseamnă că ne împărțim toate hainele”.

”O să se lanseze o paralele între reprezentanța istorică a statuii și eu cum mi-am arătat corpul în mișcările feministe”, a mai spus Kate.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000