EVZ

Șuie Paparude a lansat un nou single. Poți asculta piesa aici

Autor: | | 0 Comentarii | 235 Vizualizari

Trupa Șuie Paparude, una dintre cele mai iubite și apreciate formații din România, a lansat Omul de gheață - un single ce anunță noul album

Videoclipul “Omul de gheață” a fost realizat de către Andi Singer: „Băieții de la Șuie Paparude mi-au influențat viața de când eram foarte mic. Datorită lor am ajuns să cunosc o multitudine de muzică incredibilă, clipuri, filme, regizori, o întreagă lume care era ascunsă în underground, și de care eu nu eram conștient. Ei au fost cei care mi-au deschis apetitul către artă și sunt incredibil de bucuros că am reușit, după atâta timp, să le dau ceva înapoi și să colaborăm. Cred că a fost un fel de datorie, o onoare, Șuie Paparude au darul de a avea o energie foarte sinceră și de a nu compromite deloc ceea ce sunt și asta îi face foarte speciali pe scena muzicală românească”.

Despre „Omul de gheață” Michi (Mihai Câmpineanu), liderul trupei, spune că piesa a fost inițial instrumentală și a fost terminată și salvată în octombrie 2013.  „În 2017 s-a revenit asupra piesei, iar BeanMC a scris versurile: „Omul de gheață e o piesă optimistă, care privește înainte. Deși este învăluită și ambalată într-un ambalaj puțin «țepos», are un mesaj optimist”.

Omul de gheață, noul videoclip Șuie Paparude, se poate urmări pe canalul de youtube al trupei.

Omul de gheață

Muzică: Mihai Câmpineanu (Michi)

Versuri: Alexe Marius Andrei (BeanMC)

Cu: Răzvan Corneci

Regizat de: Andi Singer

DOP: Dragoș Sabadac

Producție: Elena Maria Popescu

Mulțumim: http://bleumarinsailing.ro; www.setsail.ro; www.vrtw.life, Andrei Janca, Adi Bulboacă, Irina Bedreaga, Alexandru Chiru și Nicu Cristi.

Pagină oficială Facebook: www.facebook.com/suiepaparude.ro

Site oficial: www.suiepaparude.ro 

Youtube: www.youtube.com/SuiePaparudeOfficialTag-uri:

Alte articole din categoria:

duminică, 21 ianuarie 2018 Autor:

Vergil Matei. Buchinist... boschetar

joi, 18 ianuarie 2018 Autor:

Anti-ereticii: Atanasie și Chiril

joi, 18 ianuarie 2018 Autor:

Noapte de vis. SUSPANS cu GEORGE ARION

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000