EVZ

SURPRIZĂ în fotbalul românesc. Gică Hagi vrea să-și aducă fiul acasă și va returna banii primiți de la Fiorentina

Autor: | | 4 Comentarii | 1617 Vizualizari

Gică Hagi vrea să-l transfere pe Ianis la FC Viitorul și a plecat în Italia pentru a negocia mutarea. „Regele” va plăti 2 milioane de euro pentru mijlocașul ofensiv.

Ianis Hagi nu s-a acomodat la Fiorentina și a intrat într-un con de umbră după transferul în Italia. Tatăl jucătorului, Gică Hagi, a decis că cea mai bună soluție este să-l repatrieze pe mijlocaș, chiar la FC Viitorul. Fostul mare fotbalist a plecat în „Cizmă”, pentru a negocia mutarea și va plăti 2 milioane de euro pentru transfer, adică suma pe care a încasat-o de la gruparea toscană.

„Fotbal Club Viitorul anunță public că, în data de 30 Decembrie 2017, a transmis în mod oficial clubului Fiorentina, prin intermediul directorului sportiv, Pantaleo Corvino,  o ofertă de cumpărare definitivă a jucătorului Ianis Hagi, pentru aceeași sumă plătită clubului nostru.  Din 22 decembrie, acționarul majoritar al clubului Viitorul, domnul Gheorghe Hagi, se află în Italia pentru a încerca să finalizeze acest transfer”, au anunțat cei de la FC Viitorul.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000