EVZ

Tragedie fără margini în TEATRUL românesc. O actriță iubită a MURIT

Autor: | | 0 Comentarii | 15636 Vizualizari

Tragedie de proporții pentru teatrul românesc. Una dintre actrițele care încîntau spectatorii pe scena Teatrului Național, a decedat.

Giliola Motoi a murit vineri seară, la numai 47 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Actriţă a Teatrului Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti, ea a fost căsătorită cu marele actor George Motoi, de la a cărui dispariţie au trecut doi ani, scrie adevarul.ro.

Giliola Motoi s-a născut pe 26 august 1969 la Brăila, a absolvit Academia de Arte Luceafărul, Bucureşti, 1996, clasa profesorului George Motoi, cel care avea să îi devină soţ mai târziu. În perioada 1988-1996 a jucat numeroase roluri la Teatrul Maria Filotti din Brăila.

 Din 1996 a fost actriţă a Teatrului Naţional I.L.Caragiale, unde a fost văzută şi aplaudată în spectacole precum „Năluca”, „Regele şi cadavrul”, „Generaţia de sacrificiu”, „Omul din La Mancha”, „Coada” sau „Ultima Oră”. În stagiunea curentă juca în spectacolul longeviv „Cinci femei de tranziţie”, de la a cărui premieră au trecut 14 ani!Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000