EVZ

Tentativă de suicid pe podul de la Cernavodă. Femeie salvată din Dunăre

Autor: | | 0 Comentarii | 589 Vizualizari

Autoritățile din Cernavodă, împreună cu mai mulți localnici, s-au mobilizat pentru a scoate din apele Dunării o femeie, de 41 de ani, care se aruncase de pe podul Sfânta Maria din oraș cu intenția de a se sinucide din cauza sărăciei. Victima a fost salvată și transportată la spitalul din oraș.

Încidentul a avut loc, în această după amiază, când un șofer care circula pe podul Sfânta Maria  a sunat la Poliția Locală, spunând că la mijlocul podului a observat o poșetă, o pereche de pantofi și o sticlă de suc. Polițiștii locali au alertat Poliția Națională și Poliția Transporturi care a trimis, imediat, o ambarcațiune. Au fost mobilizați și pompierii Detașamentului Cernavodă.

În scurt timp, femeia a fost recuperată din apă și pusă în șalupa polițiștilor de la Transporturi. Îmediat ce a fost adusă la mal, pompierii și mai mulți localnici au transportat-o cu targa la ambulanță. Victima a fost transportată la Spitalul Orășenesc, stabilă, conștientă dar cu hipotermie. Femeia este din Călărași, dar locuiește în Cernavodă. Ea ar fi spus polițiștilor că a recurs la gestul extrem pentru că e săracă și nu mai are de ce trăi.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000