EVZ

Torturați, omorâți și arși în gunoaie

Autor: | | 0 Comentarii | 882 Vizualizari

Un dublu asasinat petrecut, în februarie 1995, pe strada Prelungirea Ghencea, din cartierul bucureștean Drumul Taberei, a zguduit opinia publică. Doi bărbați au fost găsiți aproape carbonizați, cu mâinile și picioarele legate cu sârme.

Constatările legiștilor care au examinat cadavrele celor doi arătau faptul că morții fuseseră torturați înainte să fie uciși și arși. Dubla crimă a fost provocată de o reglare de conturi din lumea interlopă. Un indiciu în acest sens era modul în care fuseseră legați și care, în termeni de specialitate, se numește „autoștrangulare siciliană”, adică la fiecare mișcarea a brațelor și picioarelor victimei i se strânge lațul din jurul gâtului. 

INFO Fostul director al Evenimentului zilei din anii 1992- 1997, Ion Cristoiu, aprecia mult știrile și anchetele provenite în urma colaborării reporterilor noștri cu polițiștii și procurorii. La fel și cititorii noștri

CV Lidia Popeangă și Alecu Racoviceanu au fost semnatarii anchetei. Lidia a părăsit presa, dar Alecu este în continuare colegul nostru, ca senior editor al „Bulinei Roși”.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000