EVZ

Obiceiul BIZAR pe care îl au irlandezii în timpul unei PARTIDE DE AMOR. Nu te-ai fi gândit niciodată la așa ceva

Autor: | | 0 Comentarii | 1349 Vizualizari

Indiferent de cultură relațiile intime sunt o parte foarte importantă din viața oamenilor. Cu toate acestea, ritualurile sexuale diferă foarte mult de la o cultură la alta. În timp ce pe anumite meleaguri, sexul nu este un subiect tabu, în alte zone este chiar interzis, fiind considerat un păcat.

O comunitate formată din câteva sute de oameni, care locuiesc pe insula irlandeză Inis Beag, respectă cu sfințenie o tradiție pe care mulți dintre noi o considerăm bizară.

Astfel, printre localnici sexul este o activitate despre care nu se discută aproape deloc, iar irlandezii care trăiesc pe această insulă nu au acces la ore de educație sexuală, aceasta fiind interzisă.

De asemenea, sexul înainte de căsătorie este interzis, iar părinții sunt cei care aranjează căsătoria copiilor, fără ca aceștia să poată să-și dea acordul, potrivit Libertatea.ro.

Dar obiceiul bizar al irlandezilor de pe această insulă este altul. Adulții, care întrețin totuși relații intime, își păstrează lenjeria pe ei pe toată durata actului, întrucât nu au voie să facă dragoste complet dezbrăcați.

Tradiția spune că sexul este dăunător pentru sănătate.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000