EVZ

Trudeau, fascinat de Melania Trump. Fotografia vorbeşte de la sine

Autor: | | 0 Comentarii | 1232 Vizualizari

Donald Trump și Melania Trump au primit la Casa Albă pe Justin Trudeau, primul ministru canadian și soţia acestuia. Apariţia Melaniei într-o ţinută masculină, a surprins pe toată lumea obişnuită cu ea să poarte piese extrem de feminine şi rafinate.

Până şi simpaticul premier n-a putut să-şi ia ochii de la frumoasa Melania, jurnaliştii avâng grijă să imortalizeze imaginiile respective.

Melania a fost realmente imprevizibilă cu acestă ţinută masculină într-o nuanţă sobră de gri cu dungi fine, formată dintr-un sacou simplu și pantaloni evazați, foarte lungi. Ca accesoriu a folosit o cravată lăsată liber să curgă. Practic, putem spune că a făcut un stylish desăvârşit arătând că poate aborda orice zonă vestimentară. Ca fost manechin, arată faptul că vârsta nu are nicio relevanţă atunci când arăţi aproape perfect la 47 de ani împliniţi pe 26 aprilie.
     
 

melania trump donald trump news pictures latest

Fotografia postată de First Lady Melania Trump.
"Enjoyed hosting Sophie Trudeau at the @WhiteHouse today. Thank you neighbors to our north, for the visit", a scris Melania pe contul personal de socializare.
 


Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000