EVZ

Trump, amenințat cu MOARTEA. CRIZA NUCLEARĂ nord-coreeană se ÎNCINGE. Care este „cea mai gravă CRIMĂ” a președintelui SUA

"Bătrânul" şi "Piticul gras"
Autor: | | 1 Comentarii | 2857 Vizualizari

Președintele american Donald Trump este ameninţat cu moartea de nord-coreeni pentru că l-ar fi insultat pe liderul Kim Jong-Un.

Ziarul nord-coreean Rodong Sinmun scrie că Trump merită pedeapsa cu moartea, pentru că la Seul a vorbit despre o “dictatură crudă” în Coreea de Nord, şi că este laş pentru că a renunţat să meargă la frontiera intercoreeană, în Zona Demilitarizată . “Cea mai gravă crimă pentru care nu poate fi niciodată iertat este că a îndrăznit să submineze demnitatea liderului suprem într-un mod nociv”, scrie ziarul, citat de Agerpres. “El trebuie să ştie că este doar un criminal hidos condamnat la moarte de poporul coreean”, conform aceluiaşi organ de presă de la Phenian. La sfârşitul turneului său asiatic, la Hanoi, preşedintele american a formulat remarci provocatoare la adresa liderului nord-coreean privind greutatea şi înălţimea sa. “De ce Kim Jong-Un m-ar insulta numindu-mă 'bătrân', în condiţiile în care eu nu-l voi trata NICIODATĂ ca pe un 'pitic gras'?”, declarase Trump pe Twitter. De asemenea, ziarul nord-coreean evocă miercuri vizita anulată a lui Trump în zona demilitarizată (DMZ) ce divizează peninsula. În cadrul vizitei sale la Seul, preşedintele american a încercat să meargă în această zonă extrem de militarizată, dar elicopterul său a trebuit să se întoarcă din cauza vremii nefavorabile. “Nu a fost vremea” la mijloc, menţionează Rodong Sinmun în editorialul său. “A fost pur şi simplu prea speriat să dea ochii cu trupele noastre.”Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000