EVZ

Victorie FĂRĂ PRECENDENT a țării noastre! Naționala de tineret a României la Handbal a reușit o CALIFICARE ISTORICĂ în semifinalele Campionatului Mondial U20

Victor echipa handbal Campionatul Mondial
Autor: | | 0 Comentarii | 899 Vizualizari

România nu duce lipsă de sport de calitate, iar în domeniul handbalului, țara noastră chiar se impune la campionate mondiale sau europene. Dar echipa tineretului de handbal feminin a reușit o victorie istorică la Campionatul Mondial U20.

Tinerele fete au reușit să înfrângă naționala Croației cu scorul de 21-20, după un meci incendiar în Rusia.

Este al doilea meci pe care echipa îl câștigă la limită, după cel din optimile de finală din fața Japoniei, câștigat de tricolore cu scorul de 32-31, după un final cu emoții uriașe.

De această dată, pentru tricolore au marcat Ilie 8 ( 6 din 7 metri), Dindiligan 5, laslo 3, Taiva 2, Polocoșer 2 și Ostase 1.

Pe pagina de facebook a echipei, a fost postată fotografia de la acest articol, în care este arătată bucuria jucătoarelor după meci, imagini insoțite de un mesaj în care este prezentată ideea că nivelul de joc trebuie schimbat pentru meciurile următoare.

“În această seară ne bucurăm. Avem însă nevoie de o schimbare a nivelului de joc pentru a putea, cel puțin, lăsa o impresie bună cu danezele (joi, pe Eurosport 2)!”, se arată pe Handbal Feminin.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000