EVZ

Viktor Orbán, nu se lasă: Banii Ungariei TREBUIE cheltuiți pe maghiari, nu pe migranți

Autor: | | 0 Comentarii | 620 Vizualizari

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orbán, a declarat că Uniunea Europeană are un plan - de a găzdui cel puțin 10.000 de migranți - în țară. Iar el, nu va fi de acord niciodată cu relocarea străinilor în ţara sa.

Potrivit lui Orbán, acest lucru ar "zdrobi țara din punct de vedere financiar".  "Trebuie să vorbim deschis", a spus liderul maghiar și a adăugat că "fie vom cheltui banii pentru dezvoltări, fie vom construi un paradis al migranților", notează presa maghiară.

Viktor Orbán a promis că profitul economiei Ungariei  trebuie să fie cheltuit "pentru maghiari, tineri, pensionari și municipalități maghiare, mai degrabă decât pe migranți din alte țări", şi va avea grijă de asta.

"Să rezistăm, să protejăm Ungaria și să lăsăm să existe un guvern național care să se  lupte pentru țara", a spus el.  Orban și ministrul partidului său, Fidesz, au fost clari de la începutul crizei migranților și s-au opus programelor de relocare a imigrației din UE. Nu doresc ca țara să devină o destinație a migranților, au declarat cei doi politicieni.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000