EVZ

Vladimir Putin umblă cu şopârle. Aşa este interpretată întâlnirea cu Xi Jinping

Autor: | | 1 Comentarii | 766 Vizualizari

Vladimir Putin şi Xi jinping uniţi pentru provocările planetei, iar presa internaţională apreciază că liderul de la Kremlin umbă cu şopârle. O întâlnire cel puţin ciudată a celor doi lideri în pragul G20 din Germania care poate fi un semnal clar dat către ceilalţi lideri ai lumii despre faptul că jocurile politice mondiale depind de ei.

''Mersul economiei este mereu în centrul atenţiei noastre, dar noi nu ne ocupăm numai de aceasta: e importantă unirea eforturilor noastre pe arena internaţională, în sfera securităţii, în lupta împotriva ameninţărilor şi provocărilor moderne''.

Astfel a spus Vladimir Putin la începutul întâlnirii de la Kremlin cu preşedintele chinez Xi Jinping. Sunt relatări ale TASS. ''În ultimii ani eu şi dvs. am obţinut succese în relaţiile reciproce: În timpul acestei vizite am intenţia să discut detaliat toate chestiunile colaborării noastre în diverse sectoare'', a declarat la rândul său liderul chinez.

''Dintre toţi liderii străini, cu dvs. am relaţia cea mai strânsă, aceasta demonstrând  caracterul special al cooperării noastre'', a adăugat Xi.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000