EVZ

Atenționare de ULTIMĂ ORĂ de la ANM. Codul PORTOCALIU de ger și ninsori abundente RĂMÂNE în vigoare

Autor: | | 4 Comentarii | 1442 Vizualizari

Potrivit ultimelor informații emise de specialiștii ANM, vremea rea vizează, în continuare, cele mai multe dintre regiunile țării, iar codul portocaliu de ger și ninsori rămâne valabil până pe 4 martie.

Pentru intervalul 1 martie, ora 23.00 – 4 martie, ora 10.00, meteorologii anunţă precipitații mixte și polei, ninsori moderate cantitativ și strat consistent de zăpadă, precum și intensificări ale vântului.

În intervalul menționat, temporar vor fi precipitații în majoritatea regiunilor. Va ninge, dar vor fi și perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ploaie cu depunere de polei, în special în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Banat și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Ninsorile vor fi moderate cantitativ, îndeosebi în sud-vestul țării, iar în zona Munților Banatului și în cea de vest a Carpaților Meridionali se va depune strat nou de zăpadă, mai consistent, scrie Libertatea.

Temporar, intensificări ale vântului vor fi în sudul Banatului, unde rafalele vor atinge în general 55…60 km/h, precum și în zona montană înaltă, cu viteze de 70…90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada, mai scrie sursa citată.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000