EVZ

VREMEA. PRIMĂVARA LOVEȘTE DIN PLIN. Experții ANM au anunțat TEMPERATURI de 15 grade CELSIUS

Autor: | | 0 Comentarii | 1023 Vizualizari

Vremea este din ce în ce mai bună. În acest final de săptămână vom avea parte de temperaturi neobișnuit de calde pentru această perioadă, maximele ajungând chiar și la 15 grade Celsius.

Joi, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 15 grade, cu cele mai mari valori in sudul extrem. Va ploua în vest și sud-vest și doar izolat în rest. La munte se vor semnala precipitații mixte ce vor favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, dimineața și noaptea va fi ceață, scrie Realitatea.

În Capitală, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. In jur de 0 grade dimineata si 11-12 grade la amiaza. Vor fi condiții ca trecător să plouă slab.

Vineri va fi mai cald decât în mod obișnuit la această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, cu cele mai mari valori in Banat. Vor fi ploi cu caracter local în nord și centru și izolat în estul țării. La munte se vor semnala precipitații mixte și vor fi condiții de polei. Dimineața în zonele joase de relief pe arii restrânse se va semnala ceață.

În Bucureşti, vremea va fi în continuare caldă. În jur de 0 grade dimineaşa şi 12-13 grade la amiază. Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000