EVZ

Vremea în România. VINE ULTIMA PROBĂ şi cea mai grea. Români, pregătiţi-vă, URGIA LOVEŞTE CURÂND

Autor: | | 3 Comentarii | 33604 Vizualizari

Vremea continuă să fie închisă și la începutul lui Martie, temperaturile maxime fiind de -7 grade Celsius. De asemenea, sunt anunțate ninsori abundente în toată țara.

Se pare că vremea nu se îmbunătățește deloc, temperaturile pentru începutul lunii martie fiind tot negative.

Până în dimineața zilei de 1 martie, la ora 08:00, "valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului, în intensificare noaptea, când temperatura va coborî spre -17, -15 grade, posibil mai scăzută, până în jurul valorii de -20 de grade la periferie. Temperatura maxima va fi de -8, -7 grade. În cursul zilei va continua să ningă, moderat cantitativ, iar grosimea totală a stratului de zăpadă, când va înceta ninsoarea, va fi în medie de 20 - 35 cm. Vântul va sufla în general moderat (rafale de 30...40 km/h), spulberînd zăpada", spun experții ANM.

De mâine, 1 martie, până în 2 martie, la ora 08:00, "valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului. Temperatura maximă a zilei va fi de -7, 6 grade, iar noaptea minima termică se va situa în jurul valorii de -16 grade, posibil mai scăzută la periferia orașului. Cerul, variabil ziua, se va înnora treptat în cursul nopții, iar spre dimineață va începe să ningă slab. Vântul va sufla slab și moderat."Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000