EVZ

Vremea în România. Specialiștii ANM au anunțat TEMPERATURI neobișnuit de RIDICATE

Autor: | | 0 Comentarii | 3015 Vizualizari

Specialiștii ANM au declarat că în următoarea perioadă vom avea parte de temperaturi neobișnuit de mari, maximele nocturne fiind pozitive.

Potrivit ANM, în Banat, se va înregistra un proces de încălzire, ce va determina o creştere a mediei temperaturilor până la aproximativ 17...18 grade la final de săptămână. Minimele termice nocturne vor avea o evoluţie asemănătoare, fiind în creştere, de la -7...-6 grade la începutul intervalului, până la aproximativ 6 grade în jurul datei de 11 martie, când vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului.

Meteorologii au prezentat, luni, prognoza pentru perioada 5 – 18 martie. Se anunţă o încălzire accentuată a vremii, cu temperaturi care vor fi mai ridicate decât normalul perioadei, mai ales în jurul datei de 11 martie. Probabilitatea de producere a precipitaţiilor va fi ridicată, pe arii extinse, pe toată durata intervalului, în majoritatea regiunilor. În Moldova, la începutul intervalului, dimineţile vor continua să fie geroase, relatează Agerpres.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi relativ ridicată pe tot parcursul intervalului de prognoză, scrie Digi24.

În Crişana, temperatura aerului va fi în creştere treptată, până la 16 grade pe data de 11 martie, interval în care şi minimele nocturne vor creşte de la -9 până la 6...7 grade.

În a doua săptămână, minimele nocturne vor avea uşoare variaţii şi se vor situa, în general, între 2 şi 6 grade.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000