EVZ

Vremea în ROMÂNIA. Gradele cresc, iar NINSORILE se transformă în PRECIPITAȚII sub formă de PLOAIE

Autor: | | 0 Comentarii | 1594 Vizualizari

Se pare că vremea se încălzește ușor, maximele ajungând la 4 - 5 grade Celsius în unele zone ale țării. În București vremea rămâne rece.

Sâmbătă, vremea se încălzește, iar temperaturile ajung pe la 5 grade în nord-vest. Apar alte precipitatii, tot slabe. În nord vor fi mai mult ninsori, iar în vestul şi sudul ţării: lapoviţa şi polei, scrie RomaniaTV.

Duminică, în vest, nord-vest, în centru, la deal şi la munte temperaturile se apropie de normal. În rest va fi în continuare foarte frig. Vom avea vreme închisă; lapoviţă în vestul şi sudul ţării şi ninsori sporadice în rest.

Luni, se încălzeşte peste tot. Atmosferă va fi schimbătoare, cu vânt activ şi un pic de soare.

Vremea în București

În Bucureşti deşi se încălzeşte vremea rămâne rece. Va ninge din când în când, dar trecător va cădea lapoviţă şi chiar ploaie, aşa că se poate depune polei. La amiază se ating minus 2 grade.

Sâmbătă, norii persistă şi e posibil să cadă lapoviţă.

Duminică, va fi foarte frig. Vom avea o zi mohorâtă, cu vânt activ şi ninsori către seară. La amiază vor fi minus 3 grade; iar pe timpul nopţii minus 4... minus 5 grade.

Luni, vremea se încălzeşte. Maximă ajunge pe la 3 grade, dar şi aceasta este o valoare mai scăzută decât ar fi normal. Zărim un pic soarele, dar apar şi condiţii de lapoviţă şi polei.

Vremea la munte

La munte apar precipitaţii slabe în toate masivele, mai ales ninsori şi vântul se intensifică pe creşte. Sâmbătă, se mai încălzeşte şi aşteptam lapoviţa şi ninsoare iar în aceste condiţii o să apară şi poleiul.

Duminică,  se anunţă lapoviţă în Occidentali, ninsori în Meridionali şi pe spaţii mici va ninge şi în Carpaţii Orientali. Se menţin condiţiile de polei, vântul se înteţeşte în Munţii Banatului, temperaturile cresc şi se apropie de normalul perioadei.

Luni, cerul va fi temporar noros şi se face mai cald şi doar pe timpul nopţii mai apar ceva precipitaţiiTag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000