EVZ

Vremea în România. TEMPERATURI NEOBIȘNUIT de RIDICATE pentru această perioadă

Autor: | | 0 Comentarii | 800 Vizualizari

Experții ANM au anunțat că vremea va avea o încălzire accentuată, cu temperaturi care vor fi mai ridicate decât normalul perioadei, mai ales în jurul datei de 11.

Potrivit ANM, în Banat, se va înregistra un proces de încălzire, ce va determina o creştere a mediei temperaturilor până la aproximativ 17 - 18 grade la final de săptămână.

Minimele termice nocturne vor avea o evoluţie asemănătoare, fiind în creştere, de la -7 - -6 grade la începutul intervalului, până la aproximativ 6 grade în jurul datei de 11 martie, când vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi relativ ridicată pe tot parcursul intervalului de prognoză.

În Crişana, temperatura aerului va fi în creştere treptată, până la 16 grade pe data de 11 martie, interval în care şi minimele nocturne vor creşte de la -9 până la 6 - 7 grade.

În a doua săptămână, minimele nocturne vor avea uşoare variaţii şi se vor situa, în general, între 2 şi 6 grade.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi ridicată aproape pe tot parcursul celor două săptămâni ale prognozei, însă pe 6 - 7 martie şi, din nou, în intervalul 11 - 13 martie, acestea pot fi mai însemnate cantitativ şi se vor semnala pe arii relativ extinse.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000