EVZ

Vremea. ALERTE METEO de ultimă oră. Experții ANM, uimiți de surprizele naturii

Autor: | | 1 Comentarii | 20447 Vizualizari

Experții ANM au anunțat cum va fi vremea în următoarele zile, în România. Temperaturile vor rămâne la fel de scăzute, dar nivelul precipitațiilor se va diminua.

Vremea Vineri

Vineri, în prima parte a zilei gerul va persista în cea mai mare parte a țării. Se vor semnala precipitații pe arii extinse în sud-vestul și sudul țării și local în rest. Vor fi mai ales ninsori, dar trecător și lapoviță sau ploaie, favorizând pe arii restrânse depuneri de polei, cu precădere în jumătatea de sud a teritoriului. Vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -10 grade la Suceava si 1 grad in regiunile intracarpatice la Resita, Baia Mare, Satu Mare si Bistrita, conform RealitateaTV.

În București va fi ger în cea mai mare parte a zilei. Dimineaţa - în jur de –16 grade, posibil mai putin in imprejurimi si la amiaza - in jur de –8 grade. Temporar va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus va fi, în medie, de 3...5 cm.

Sâmbătă valorile termice diurne vor crește față de ziua precedentă, îndeosebi în regiunile intracarpatice, unde se vor situa în jurul mediilor multianuale. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 grade, local, în estul și sudul țării și 6...7 grade în nord-vest. Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor și vor fi precipitații mixte, dimineața în sud-vest și sud, apoi și în restul teritoriului. Vor fi depuneri de polei, mai ales la începutul zilei, cu precădere în regiunile sudice. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane și pe litoral.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000