EVZ

ZECI DE VICTIME în urma unui INCIDENT ȘOCANT petrecut la un CONCERT Snoop Dogg. Totul a fost FILMAT | VIDEO HORROR

Incident la un concert Snoop Dogg și Wiz Khalifa
Autor: | | 1 Comentarii | 826 Vizualizari

42 de participanți la un concert susținut de Snoop Dogg și Wiz Khalifa, în SUA, au fost răniți după ce un gard s-a prăbușit. Evenimentul s-a desfășurat într-un amfiteatru, iar organizatorii au anulat spectacolul după incident.

Potrivit Mediafax, concertul s-a ținut în amfiteatrul BB&T din New Jersey și făcea parte din truneul ”Merry Jane Presents Snoop Dogg & Wiz Khalifa: The High Road Tour”. În timpul show-ului, un gard s-a prăbușit, iar mai mulți dintre cei prezenți au căzut de la înălțime și s-au lovit de pardoseaua de beton.

Momentul a fost surprins de un fan și a fost publicat pe internet. În clipul video se poate observa cum participanții la spectacol se îmbrâncesc și cad de la înălțime. Sursa citată precizează că gardul se afla la o înălțime de 10 metri.

Din fericire, nicio persoană nu a murit. Autoritățile americane arată că în jur de 10-15 oameni au fost răniți în incident, deși presa relatează că numărul este de 4 ori mai mare, ajungându-se la un număr de 42 de victime.

La scurt timp după incident, fanii au fost rugați să aștepte, sperând că show-ul se va relua. Totuși, din cauza situației grave a unor fani, concertul a fost anulat.

La ieșirea din sală a fost amenajată o zonă de urgență pentru tratarea răniților în urma accidentului.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000